09/12/2014 – Aquestes festes, regala un llibre de la terra

By on 09/12/2014

Un llibre és sempre un excel·lent regal; si a més, aquest llibre parla de la història, els pobles, la gent i els paisatges de la nostra terra, l’encert és segur. A les pàgines de Al-Azraq, el Blau. Crònica de la conquesta de La Muntanya percebràs el pes del segle XIII i sentiràs les olors de la terra, del timó, la pebrella i la camamirla mullats pel reixiu, i el refilar de la cagarnera enlairada al cop d’un garrofer, i el tast d’un brot de romer premut dels llavis; trepitjaràs La Muntanya de la mà del visir al-Azraq, i contemplaràs el paisatge amb els seus ulls, i caminaràs les sendes amb les seues cames i estimaràs la terra amb el seu cor.

Pots comprar un exemplar a qualsevol dels establiments que s’adjunten, al preu de 15 euros. Si no et queda prop de casa, pots adquirir-lo a la web de l’autor, que te’l dedicarà i te l’enviarà a casa per sols 5 euros més en concepte de despeses d’enviament.

Portada Punts de venda

Al-Azraq, el Blau és una novel·la d’ací, escrita amb el valencià que parlem a La Muntanya. Si no has llegit mai en valencià, ara tens una excel·lent oportunitat per a iniciar-te a llegir en la nostra llengua. No obstant això, si encara no t’atreveixes a llegir en valencià, pots comprar la versió en castellà, titulada La Montaña Azul. Crónica del visir al-Azraq, als mateixos establiments i a la web de l’autor.

Portada (2)

Regala’t un llibre!!!

Posted in: Anecdotari
Tagged: