LA MARINA. UNA MAR D’HISTÒRIES

“Una fabulós viatge literari pels més emotius paisatges i amagatalls de la costa i la història de la Marina”.

FITXA TÈCNICA

  • Novel·la de viatges
  • Idioma: Valencià diànic
  • Pàgines: 204
  • Tapa blana amb solapes / 15 x 21 cm
  • Preu: 25 € (impostos i enviament inclosos)

Sinopsi

La Marina. Una mar d’històries conta les vivències d’un viatge excepcional: una travessia hivernal en caiac per la costa de la Marina, aprofitant les encalmades de gener. Deu jornades de navegació assossegada, amb la mar silent i plana, deserta de gent, una oportunitat única per a escorcollar les nombroses coves i amagatalls que ens eixiran al pas al llarg de la singladura. Palejarem al capdavall dels estimballs de la mà dels protagonistes, tocarem els gegants de pedra que amollonen la costa, dormirem a recer de cales indòmites, coberts d’estreles, descobrirem els caus dels pirates i les torres que guaiten al capdamunt dels penya-segats, navegarem escortats de posidònia, nereides i dofins…

Al llibre es reviuen els esdeveniments històrics més importants ocorreguts a la costa de la Marina: històries d’almadraves gregues, de santuaris ibers, de guerres i vil·les romanes; de la taifa deniera i del llegat andalusí, del món feudal, del foragitament morisc i dels més feroços atacs piràtics; de l’univers dels arraixos, dels saliners, dels pescadors, els calafats, els contrabandistes, dels encesers abocats al tallserrat… Un país farcit d’història, on la geologia, l’ecologia i la botànica es mostren esplendoroses en cadascun dels tres parcs naturals costaners.

La Marina. Una mar d’històries no ha volgut passar de llarg sobre els reptes que planteja el fenomen turístic que arrasa els paisatges i els recursos naturals de la Marina. Al llibre es reflexiona sobre les conseqüències del turisme residencial, de la massificació del paratges, de l’urbanisme depredador que espolia els nostres reclams turístics, i també, sobre la pèrdua d’identitat que suposa haver venut la terra al capital; i perquè no hem aprés dels errors, les perspectives de futur semblen poc falagueres. 

Comprar Online

Pots comprar este llibre directament a l’autor, i t’enviarà un exemplar dedicat.

Contacta amb l’autor per Whatsapp i paga mitjançant Bizum o transferència bancària.